Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 8 vienetai | pievagrybiai (dideli) |
| 200 gramų | mėsa (malta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 vienetas | citrinos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius išpjaukite. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles citrinų sultimis.
2.
Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Į mėsos faršą suberkite smulkintus svogūnus ir papriką. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, prieskonių.
3.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temp.
4.
Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Kepkite apie 30 min. Įdarytus grybus patiekite karštus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Medžiotojų šašlykai
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kepti inkstai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Triušienos kukuliai
-
Kotletukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Aštrus šašlykas
-
Mėsos troškinys laivelyje
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai, dideli,
8 vienetai -
Mėsa, malta,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius išpjaukite. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles citrinų sultimis.
Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Į mėsos faršą suberkite smulkintus svogūnus ir papriką. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, prieskonių.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temp.
Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Kepkite apie 30 min. Įdarytus grybus patiekite karštus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
