
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena (šonkauliukai) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | paprika |
200 gramų | pomidorų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
2.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Maltinukai su sūriu
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Smaližių liežuvis
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Suktinukai
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Liežuvis su grybais
-
Stirnos nugarinė
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kukuliai su padažu
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Faršo vyniotinis
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Pomidorų sultys,
200 gramų - Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...