
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena (šonkauliukai) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | paprika |
200 gramų | pomidorų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
2.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Smaližių liežuvis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Aštrus šašlykas
-
Kiaulienos kotletai
-
Sprandinės kepsnys
-
Įdaryti pomidorai
-
Suadytas karbonadas
-
Buritos (burritos)
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Kepta kiškiena marinate
-
Šašlykai vyno marinate
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Kepta marinuota veršiena
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Pomidorų sultys,
200 gramų - Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus išverdame juos pasūdę, įdėję pipirų, mėgstamų prieskonių.
Jiems išvirus dedame juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepiname. Sudedame šiaudeliais supjaustytus svogūnus, papriką, įdedame mėgstamų prieskonių ir šiek tiek patroškiname, kol svogūnai su paprikomis suminkštės. Jiems suminkštėjus supilame pomidorų sultis ir dar šiek tiek patroškiname.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...