Vieną tešlos lakštą įtiesiau į kepimo formą. Kad tešlą nepriliptų, patepiau kepimo indą sviestu.
Ant tešlos sudėjau kumpio gabaliukus, agurkų griežinėlius, krapus ir sūrį.
Uždengiau apkepą likusios tešlos juostelėmis.
Apkepo viršų aptepiau kiaušinio plakiniu.
Kepiau 15-20 minučių ~ 180 ° C temperatūros orkaitėje.

Apkepas „Greitukas“
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
1 vienetas | kiaušiniai |
350 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Mėsos pynutės
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Aštrus karbonadas
-
Kepta kiauliena
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Pikantiška triušiena
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Cukinijų laiveliai
-
Pikantiškai troškinti kotletai
Apkepas „Greitukas“
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
350 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vieną tešlos lakštą įtiesiau į kepimo formą. Kad tešlą nepriliptų, patepiau kepimo indą sviestu.
Ant tešlos sudėjau kumpio gabaliukus, agurkų griežinėlius, krapus ir sūrį.
Uždengiau apkepą likusios tešlos juostelėmis.
Apkepo viršų aptepiau kiaušinio plakiniu.
Kepiau 15-20 minučių ~ 180 ° C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (6)
-
[email protected]
2017-11-14 21:53
Lab gers
-
ingrida smirnova
2017-11-14 21:53
Labai gers
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...