Vieną tešlos lakštą įtiesiau į kepimo formą. Kad tešlą nepriliptų, patepiau kepimo indą sviestu.
Ant tešlos sudėjau kumpio gabaliukus, agurkų griežinėlius, krapus ir sūrį.
Uždengiau apkepą likusios tešlos juostelėmis.
Apkepo viršų aptepiau kiaušinio plakiniu.
Kepiau 15-20 minučių ~ 180 ° C temperatūros orkaitėje.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Apkepas „Greitukas“
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
1 vienetas | kiaušiniai |
350 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kiškis
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Apkepas „La Graikija“
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Smaližių liežuvis
-
Kiaulienos karis
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Sibiro koldūnai
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Vasaros šašlykiukas
-
Kukuliai su padažu
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Šutinta stirniena
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Egzotiškas karbonadas
-
Tradiciniai šašlykai
Apkepas „Greitukas“
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
350 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vieną tešlos lakštą įtiesiau į kepimo formą. Kad tešlą nepriliptų, patepiau kepimo indą sviestu.
Ant tešlos sudėjau kumpio gabaliukus, agurkų griežinėlius, krapus ir sūrį.
Uždengiau apkepą likusios tešlos juostelėmis.
Apkepo viršų aptepiau kiaušinio plakiniu.
Kepiau 15-20 minučių ~ 180 ° C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (6)
-
[email protected]
2017-11-14 21:53
Lab gers
-
ingrida smirnova
2017-11-14 21:53
Labai gers
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...