Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 vienetas | vištiena |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (skystos) |
| šiek tiek | druska |
| 3 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
| 250 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Daniškas plovas
-
Ežero šašlykas
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Balandėliai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kukuliukai švediškai
-
Maltinukai su sūriu
-
Virta šerniena
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios, skystos,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Dešrelės, rūkytos,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
