Paprastasis guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | paprika (geltona) |
200 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
2.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
3.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprasti balandėliai
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Paprikų laiveliai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Įdaryta cukinija
- Kotletai "Du viename"
- Mėsa folijoje
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Čenachai
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Kotletukai ant laužo
- Mėsos duona
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Kiaulienos karis
Paprastasis guliašas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...