
Paprastasis guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | paprika (geltona) |
200 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
2.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
3.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsa folijoje
-
Virtos veršelio kojos
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Mėsos apkepas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Tikro dzūko pietūs
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kepta aviena
-
Netikras zuikis tešloje
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Kepti inkstai
-
Kepsneliai su sūriu
-
Kiaulienos suktinukai
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
Paprastasis guliašas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...