
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | kiaulienos nugarinė |
šiek tiek | ananasų (konservuoti) |
50 gramų | sūris |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaulieną supjaustykite griežinėliais, lengvai pamuškite ir pabarstykite druska. Ant kiekvieno mėsos griežinėlio dėkite po gabaliuką česnako, užtarkuokite sūrio , perlenkite kepsniukus ir sutvirtinkite dantų krapštukais. Mėsą apvoliokite džiuvėseliuose (jei nelimpa, galima apšlakstyti vandeniu) ir kepkite karštame aliejuje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kebabas ant iešmo
-
Kiaulienos šašlykas
-
Jautienos maltinukai
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Mėsos duona
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Ėrienos šašlykas
-
Kiaulienos karis
-
Pyragas su kukuliais
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Veršienos šniceliai
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Jautienos kepsnys
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Įdaryta cukinija
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos nugarinė,
600 gramų - Ananasai, konservuoti
-
Sūris,
50 gramų - Džiūvėsėliai
- Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustykite griežinėliais, lengvai pamuškite ir pabarstykite druska. Ant kiekvieno mėsos griežinėlio dėkite po gabaliuką česnako, užtarkuokite sūrio , perlenkite kepsniukus ir sutvirtinkite dantų krapštukais. Mėsą apvoliokite džiuvėseliuose (jei nelimpa, galima apšlakstyti vandeniu) ir kepkite karštame aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ops
2015-08-11 16:56
Cesnako recepte nebuvo,darymo eigoje atsirado,ananasu katron vieton deti....Durniu laivas,paciom fantazija reikia pasitelkti....
-
genutė
2015-04-01 15:29
Čia reikia ,pačiom turėti fantazijos......
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...