
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | kiaulienos nugarinė |
šiek tiek | ananasų (konservuoti) |
50 gramų | sūris |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaulieną supjaustykite griežinėliais, lengvai pamuškite ir pabarstykite druska. Ant kiekvieno mėsos griežinėlio dėkite po gabaliuką česnako, užtarkuokite sūrio , perlenkite kepsniukus ir sutvirtinkite dantų krapštukais. Mėsą apvoliokite džiuvėseliuose (jei nelimpa, galima apšlakstyti vandeniu) ir kepkite karštame aliejuje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos paprikos
-
Kepta menkė
-
Paprikų laiveliai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Veršienos kotletukai
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Mėsos apkepas
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Kepta triušiena
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Aštrus karbonadas
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Čili jautienos gaminimas
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Kotletukai šventiškai
-
Karališkieji kotletai
-
Mėsos kukuliai
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos nugarinė,
600 gramų - Ananasai, konservuoti
-
Sūris,
50 gramų - Džiūvėsėliai
- Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustykite griežinėliais, lengvai pamuškite ir pabarstykite druska. Ant kiekvieno mėsos griežinėlio dėkite po gabaliuką česnako, užtarkuokite sūrio , perlenkite kepsniukus ir sutvirtinkite dantų krapštukais. Mėsą apvoliokite džiuvėseliuose (jei nelimpa, galima apšlakstyti vandeniu) ir kepkite karštame aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ops
2015-08-11 16:56
Cesnako recepte nebuvo,darymo eigoje atsirado,ananasu katron vieton deti....Durniu laivas,paciom fantazija reikia pasitelkti....
-
genutė
2015-04-01 15:29
Čia reikia ,pačiom turėti fantazijos......
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...