Kiaulieną, geriau nešaldytą, stambiai sumalti, pridėti smulkiai kubeliais supjaustytų lašinių, sutarkuoto česnako, pipirų. Viskas sumaišoma ir kemšama į plonąsias žarnas, kas 15—20 cm jas persukant.
Pagamintos dešrelės truputį apdžiovinamos ir 3—4 val. parūkomos karštuose dūmuose. Prieš valgant dešrelės trumpai paverdamos. Paduodamos su bulvių koše ir raugintais žaliais ar troškintais kopūstais.

Virtos naminės dešrelės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiauliena |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulių žarnos (plonosios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiaulienos kotletai
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Medžiotojų kepsniai
-
Šernienos kepsnys
-
Jautienos vyniotiniai
-
Kepenys japoniškai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Virtos naminės dešrelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Juodieji pipirai
- Druska
- Kiaulių žarnos, plonosios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną, geriau nešaldytą, stambiai sumalti, pridėti smulkiai kubeliais supjaustytų lašinių, sutarkuoto česnako, pipirų. Viskas sumaišoma ir kemšama į plonąsias žarnas, kas 15—20 cm jas persukant.
Pagamintos dešrelės truputį apdžiovinamos ir 3—4 val. parūkomos karštuose dūmuose. Prieš valgant dešrelės trumpai paverdamos. Paduodamos su bulvių koše ir raugintais žaliais ar troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Petras
2024-02-05 18:09
tai cia keptos, ne virtos, klaidinantis pavadinimas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...