Kiaulieną, geriau nešaldytą, stambiai sumalti, pridėti smulkiai kubeliais supjaustytų lašinių, sutarkuoto česnako, pipirų. Viskas sumaišoma ir kemšama į plonąsias žarnas, kas 15—20 cm jas persukant.
Pagamintos dešrelės truputį apdžiovinamos ir 3—4 val. parūkomos karštuose dūmuose. Prieš valgant dešrelės trumpai paverdamos. Paduodamos su bulvių koše ir raugintais žaliais ar troškintais kopūstais.
Virtos naminės dešrelės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiauliena |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulių žarnos (plonosios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kiaulienos kukuliai su ryžiais
- Kotletai
- Avienos muštiniai
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Šašlykas svogūnų marinate
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Jautienos šašlykas
- Jautienos kepsnys
- Kepsnys “Kelmas”
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Avienos kebabas
- Mėsos pynutės
- Šašlykai su majonezu
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Triušienos kukuliai
Virtos naminės dešrelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Juodieji pipirai
- Druska
- Kiaulių žarnos, plonosios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną, geriau nešaldytą, stambiai sumalti, pridėti smulkiai kubeliais supjaustytų lašinių, sutarkuoto česnako, pipirų. Viskas sumaišoma ir kemšama į plonąsias žarnas, kas 15—20 cm jas persukant.
Pagamintos dešrelės truputį apdžiovinamos ir 3—4 val. parūkomos karštuose dūmuose. Prieš valgant dešrelės trumpai paverdamos. Paduodamos su bulvių koše ir raugintais žaliais ar troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Petras
2024-02-05 18:09
tai cia keptos, ne virtos, klaidinantis pavadinimas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...