Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
Su svarainiais troškinta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena |
0.5 stiklinės | pomidorų sultys |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | svarainiai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprasti balandėliai
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Paprikų laiveliai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Įdaryta cukinija
- Kotletai "Du viename"
- Mėsa folijoje
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Čenachai
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Kotletukai ant laužo
- Mėsos duona
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Kiaulienos karis
Su svarainiais troškinta veršiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
500 gramų -
Pomidorų sultys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Svarainiai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...