Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
Su svarainiais troškinta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena |
0.5 stiklinės | pomidorų sultys |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | svarainiai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos pyragas
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Neringos kepsnys
- Karamelizuotas keptas kumpis
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Kotletukai su morkomis
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Kotletukai su sūriu
- Mėsos paplotėlis
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Guliašas su kiauliena
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Sultingieji šonkauliukai
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Mėsos kepsnys su grybais
- Naminiai kotletukai
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Kepta šoninė
Su svarainiais troškinta veršiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
500 gramų -
Pomidorų sultys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Svarainiai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepame su puse (25 g) sviesto. Apkepę įpilame pomidorų sulčių suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškiname 15 min. Tada sudedame supjaustytus svarainius. Jei reikia, įberiame druskos, pipirų ir troškiname, kol mėsa bus minkšta.
Patiekiame su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puošiame svarainiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...