Kotletukai su padažu su brokoliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena |
100 gramų | brokoliai |
100 mililitrų | pienas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 riekės | balta forminė duona |
1 saujelė | sūris |
1 saujelė | prieskoniai ((džiovintos paprikos, morka, poras, pasternokas)) |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baltą duoną pamerkti piene, kad suminkštėtų.
2.
Kiaulieną susimalti arba sutrinti trintuvu iki faršo konsistencijos. Pridėti druskos, prieskonių, supilti grietinėlę ir palikti 10 - 15 minučių pasimarinuoti.
3.
Per tą laiką išsivirti brokolius.
4.
Smulkiai supjaustytą svogūną apkepti ir sudėti į faršą. Įmušti kiaušinius bei sudėti piene išmirkusią baltą duoną prieš tai iš jos išspausti pieną, kad faršas neišskystėtų. Viską gerai išmaišyti.
5.
Suformuoti kotletukus ir, šiek tiek apkepus, nedideliame puode troškinti.
6.
Kitoje keptuvėje pasidaryti padažą – įpilti pieną, įberti miltų ir sudėti brokolius bei sūrį. Pridėti druskos ir prieskonių.
7.
Kai užvirs, sudėti kotletukus ir palaukti, kol ims burbuliuoti. Maišant patroškinti kelias minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Troškinti įdaryti agurkai
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
- Šašlykai
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Kiauliena pagal Aistę
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Įdarytos paprikos
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Keptas jautienos kumpis
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Basturma
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Kibinai
- Škotiški kiaušiniai
- Kepta jautienos nugarinė
Kotletukai su padažu su brokoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Brokoliai,
100 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Balta forminė duona,
2 riekės -
Sūris,
1 saujelė -
Prieskoniai, (džiovintos paprikos, morka, poras, pasternokas),
1 saujelė -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltą duoną pamerkti piene, kad suminkštėtų.
Kiaulieną susimalti arba sutrinti trintuvu iki faršo konsistencijos. Pridėti druskos, prieskonių, supilti grietinėlę ir palikti 10 - 15 minučių pasimarinuoti.
Per tą laiką išsivirti brokolius.
Smulkiai supjaustytą svogūną apkepti ir sudėti į faršą. Įmušti kiaušinius bei sudėti piene išmirkusią baltą duoną prieš tai iš jos išspausti pieną, kad faršas neišskystėtų. Viską gerai išmaišyti.
Suformuoti kotletukus ir, šiek tiek apkepus, nedideliame puode troškinti.
Kitoje keptuvėje pasidaryti padažą – įpilti pieną, įberti miltų ir sudėti brokolius bei sūrį. Pridėti druskos ir prieskonių.
Kai užvirs, sudėti kotletukus ir palaukti, kol ims burbuliuoti. Maišant patroškinti kelias minutes. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...