
Kepsniai su sūriu ir česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
700 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 skiltelės | česnakas |
200 gramų | sūris |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti kepsniams, išmušti, ištrinti druska ir pipirais bei prieskoniais. Į mėsos vidų įdėti susmulkinto česnako, pipirų ir sūrio. Mėsą perlenkti pusiau, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus arba orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Veršienos kotletukai
-
Šašlykai gurmanams
-
Steikas
-
Mėsos kepsniai
-
Vasaros šašlykiukas
-
Spageti su kukuliais
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Aštrus karbonadas
-
Kepta šoninė
-
Mėsos kukuliukai
-
Italijos kukuliai
-
Avienos kebabas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
Kepsniai su sūriu ir česnaku
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
700 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sūris,
200 gramų - Prieskoniai
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti kepsniams, išmušti, ištrinti druska ir pipirais bei prieskoniais. Į mėsos vidų įdėti susmulkinto česnako, pipirų ir sūrio. Mėsą perlenkti pusiau, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus arba orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (10)
-
raimonda
2017-04-03 15:55
Skanu..bandžiau
-
de
2013-01-29 17:15
o kiek laiko kepti reikia? :-)
-
Kestutis
2011-12-05 15:24
Janina, su meile reikia paduot, su meile :super:
-
loreta
2011-09-15 14:53
skanu :-) pabandikit
-
Grazina
2011-06-27 07:54
ideja gal ir nebloga!na man neaisku? kokiu pipiru?,juoduju?ar ankstiniu? :nezinau:
-
janina
2010-12-05 19:26
manau kad skanu,bet su kuo paduot?
-
mama
2010-09-14 15:50
labai paprasta bet labai skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...