
Kiauliena aštriame padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
500 gramų | kiauliena |
4 valgomieji šaukštai | miltai (kvietiniai) |
3 vienetai | pipirai (juodieji) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiauliena supjaustoma kubeliais, užpilama 1,5L šalto vandens ir kartu su prieskoniais, supjaustytais svogūnais ir lauro lapeliu verdama, kol suminkštėja. Į truputyje šalto sultinio išleistus, ant ugnies kaitinamus miltus nuolat maišant supilamas visas perkoštas sultinys. Skysčio perteklių nuvirinus, padažas nukeliamas nuo ugnies, pagardinamas pomidorų padažu bei garstyčiomis ir sumaišomas su kubeliais supjauslytais raugintais agurkais. Mėsa sudedama į šį padažą ir paduodama valgyti su viltomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Netikras zuikis
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Keptas kumpis
-
Aštrus guliašas
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Pietūs moliniame inde
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Ežero šašlykas
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Naminiai hamburgeriai
-
Šutinta kiškiena
-
Lengvas Zuikis
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kepta kiškiena marinate
-
Sultingas šnicelis
Kiauliena aštriame padaže
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Kiauliena,
500 gramų -
Miltai, kvietiniai,
4 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma kubeliais, užpilama 1,5L šalto vandens ir kartu su prieskoniais, supjaustytais svogūnais ir lauro lapeliu verdama, kol suminkštėja. Į truputyje šalto sultinio išleistus, ant ugnies kaitinamus miltus nuolat maišant supilamas visas perkoštas sultinys. Skysčio perteklių nuvirinus, padažas nukeliamas nuo ugnies, pagardinamas pomidorų padažu bei garstyčiomis ir sumaišomas su kubeliais supjauslytais raugintais agurkais. Mėsa sudedama į šį padažą ir paduodama valgyti su viltomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
rasa
2017-11-02 23:12
Man Su tais miltais pienu IR mesa kazkas nelimpa
-
siga
2015-11-25 18:13
O kas cia duoda astruma,nieko nesupratau. Labai blogas receptas
-
bloga
2010-04-06 20:32
:bloga: :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...