
Kiauliena aštriame padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
500 gramų | kiauliena |
4 valgomieji šaukštai | miltai (kvietiniai) |
3 vienetai | pipirai (juodieji) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiauliena supjaustoma kubeliais, užpilama 1,5L šalto vandens ir kartu su prieskoniais, supjaustytais svogūnais ir lauro lapeliu verdama, kol suminkštėja. Į truputyje šalto sultinio išleistus, ant ugnies kaitinamus miltus nuolat maišant supilamas visas perkoštas sultinys. Skysčio perteklių nuvirinus, padažas nukeliamas nuo ugnies, pagardinamas pomidorų padažu bei garstyčiomis ir sumaišomas su kubeliais supjauslytais raugintais agurkais. Mėsa sudedama į šį padažą ir paduodama valgyti su viltomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kotletukai
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Kotletukai su sūriu
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Kalakutienos maltiniai
-
Vikšrų vakarienė
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Pyragas su mėsa
-
Kotletukai šventiškai
-
Aštrus guliašas
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Triušienos šašlykas
-
Spageti su kukuliais
-
Mėsos apkepas
-
Jautiena gurmanams
-
Šašlykai su majonezu
-
Avienos šonkauliukai
Kiauliena aštriame padaže
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Kiauliena,
500 gramų -
Miltai, kvietiniai,
4 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma kubeliais, užpilama 1,5L šalto vandens ir kartu su prieskoniais, supjaustytais svogūnais ir lauro lapeliu verdama, kol suminkštėja. Į truputyje šalto sultinio išleistus, ant ugnies kaitinamus miltus nuolat maišant supilamas visas perkoštas sultinys. Skysčio perteklių nuvirinus, padažas nukeliamas nuo ugnies, pagardinamas pomidorų padažu bei garstyčiomis ir sumaišomas su kubeliais supjauslytais raugintais agurkais. Mėsa sudedama į šį padažą ir paduodama valgyti su viltomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
rasa
2017-11-02 23:12
Man Su tais miltais pienu IR mesa kazkas nelimpa
-
siga
2015-11-25 18:13
O kas cia duoda astruma,nieko nesupratau. Labai blogas receptas
-
bloga
2010-04-06 20:32
:bloga: :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...