
Kiaulienos išpjova po porais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | kiauliena ( išpjova)) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
2.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai gurmanams
-
Įdaryta paprika
-
Šašlykai
-
Bačkonių suktinukas
-
Kotletai
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Guliašas
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Itališka veršienos filė
-
Kepta kiauliena
-
Kiaulienos kepsnys
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Pietūs moliniame inde
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Lengvas Zuikis
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Škotiški kiaušiniai
Kiaulienos išpjova po porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, išpjova),
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...