Kiaulienos išpjova po porais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 vienetai | kiauliena ( išpjova)) |
| 1 vienetas | poras |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
2.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Įdaryti burokėliai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Tortilijos
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Mėsos apkepas
-
Sultingas šnicelis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaulienos kepsniai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Balandėliai pagal Viką
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kepsniai su ananasais
-
Troškinta veršiena
-
Kepti inkstai
Kiaulienos išpjova po porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, išpjova),
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
