
Kiaulienos išpjova po porais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | kiauliena ( išpjova)) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
2.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kotletukai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kepenys su mandarinais
-
Mėsos apkepas
-
Naminiai kotletukai
-
Karbonadai iš faršo
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Medžiotojų šašlykai
-
Turkiškas kebabas
-
Jautienos kukuliai
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Koldūnai su mėsa
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Kaukazo šašlykai
-
Kotletai su įdaru
-
Jautienos kepsnys
Kiaulienos išpjova po porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, išpjova),
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...