
Įdaryti pomidorai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | ryžiai |
4 vienetai | pomidorai (dideli) |
1 žiupsnelis | krapai |
1 žiupsnelis | bazilikas (žalieji) |
1 žiupsnelis | bazilikas (violetiniai) |
200 gramų | faršas |
50 mililitrų | grietinė |
50 mililitrų | pomidorų padažas |
0.5 žiupsnelio | druska |
0.5 žiupsnelio | pipirai |
1 vienetas | pipirai (aštrusis ) |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ryžius išvirti.
2.
Nuo pomidorų nupjauti viršunėles, išskobti visą minkštimą. Pomidorų vidų gardinti druska.
3.
Žalumynus smulkiai sukapoti, pomidorų minkštimą bei pipirą smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su ryžiais bei faršu. Gardinti druska, pipirais.
4.
Pomidorus prikimšti gauta mase. Uždaryti viršunėlemis.
5.
Pasidaryti padažą: pomidorų padažą sumaišyti su grietinė bei vandeniu. Gardinti druska, pipirais.
6.
Pomidorus atsargiai dėti į negilų puodą. Supilti padažą. Ir uždengus dangtį, ant silpnos ugnies troškinti apie 30 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Jautienos kepsnys
-
Suadytas karbonadas
-
Virtiniai su mėsa
-
Šašlykai iškylai
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Virtos kiaulės kojos
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Vasaros šašlykiukas
-
Jautiena gurmanams
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Sibiro koldūnai
-
Medžiotojų kepsniai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kepta šoninė
Įdaryti pomidorai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
100 gramų -
Pomidorai, dideli,
4 vienetai -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Bazilikas, žalieji,
1 žiupsnelis -
Bazilikas, violetiniai,
1 žiupsnelis -
Faršas,
200 gramų -
Grietinė,
50 mililitrų -
Pomidorų padažas,
50 mililitrų -
Druska,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai, aštrusis ,
1 vienetas -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirti.
Nuo pomidorų nupjauti viršunėles, išskobti visą minkštimą. Pomidorų vidų gardinti druska.
Žalumynus smulkiai sukapoti, pomidorų minkštimą bei pipirą smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su ryžiais bei faršu. Gardinti druska, pipirais.
Pomidorus prikimšti gauta mase. Uždaryti viršunėlemis.
Pasidaryti padažą: pomidorų padažą sumaišyti su grietinė bei vandeniu. Gardinti druska, pipirais.
Pomidorus atsargiai dėti į negilų puodą. Supilti padažą. Ir uždengus dangtį, ant silpnos ugnies troškinti apie 30 minučių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...