![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Paprasti virtinukai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
100 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
100 gramų | kiaulienos faršas |
100 gramų | jautienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Aurimo šašlykas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Aštroki šašlykai
-
Veršienos kepsnys
-
Netikras zuikis
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Guliašas su kiauliena
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Kotletai lenkiškai
-
Pyragas su mėsa
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Ėrienos šašlykas
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Paprasti virtinukai su mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų - Druska
- Kvietiniai miltai, pagal poreikį
-
Kiaulienos faršas,
100 gramų -
Jautienos faršas,
100 gramų -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...