Paprasti virtinukai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
| 100 mililitrų | vanduo |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
| 100 gramų | kiaulienos faršas |
| 100 gramų | jautienos faršas |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Purienos
-
Virtos veršelio kojos
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Kotletukai su sūriu
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Jautienos kepsnys
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Mėsos pynutės
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Įdaryti pomidorai
Paprasti virtinukai su mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų - Druska
- Kvietiniai miltai, pagal poreikį
-
Kiaulienos faršas,
100 gramų -
Jautienos faršas,
100 gramų -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
