
Paprasti virtinukai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
100 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
100 gramų | kiaulienos faršas |
100 gramų | jautienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai "Du viename"
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Sultingi šašlykai
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Ėrienos šašlykas
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Kiaulienos muštinis
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Virtiniai su mėsa
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
Paprasti virtinukai su mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų - Druska
- Kvietiniai miltai, pagal poreikį
-
Kiaulienos faršas,
100 gramų -
Jautienos faršas,
100 gramų -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...