Kepimo skardą išklojame tešla.
Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.
Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.
Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | tešla (sluoksniuota) |
| 350 gramų | bulvių (košė) |
| 450 gramų | kiaulienos faršas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 250 gramų | sūris (fermentinis) |
| 450 gramų | grietinė |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Sultingas šnicelis
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Prancūziškas triušis
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Kotletukai su morkomis
-
Kiaulienos kepsniai
-
Ekspress šašlykai
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Kepta triušiena
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Aštrus guliašas
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Neįprasti šašlykai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Iškylos dešrelės
-
Šašlykai su majonezu
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
1 kilogramas -
Bulvės, košė,
350 gramų -
Kiaulienos faršas,
450 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Grietinė,
450 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo skardą išklojame tešla.
Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.
Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.
Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-03-01 11:30
Fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
