Triušiena sumalama kartu su lašiniukais ir piene išmirkytu batonu. Vietoj lašiniukų galima dėti gerai išsuktą sviestą. Į sumaltą mėsą sudedami visi prieskoniai, kiaušinis, pasūdoma ir labai gerai sumaišoma. Iš masės daromi nedideli kukuliai, į juos įdedama po išbrinkintą džiovintą (be kauliuko) slyvą, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose (beveik verdama). Parusvėję kukuliai išgriebiami iš riebalų, sudedami į kitą indą ir kiek palaikomi šiltoje orkaitėje.
Tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti tirpintu sviestu. Aplink apdėliojama keptomis bulvėmis, puošiama prieskoniniais žalumynais.

Triušienos kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | triušiena |
30 gramų | kiaulienos lašiniai |
0.5 stiklinės | pienas |
60 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | batonas (riekės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Šonkauliukai
-
Aštrus guliašas
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kepta aviena
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Holishki (balandėliai)
-
Mėsos duona
Triušienos kukuliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
30 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
60 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Batonas, riekės,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Slyvos, džiovintos
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušiena sumalama kartu su lašiniukais ir piene išmirkytu batonu. Vietoj lašiniukų galima dėti gerai išsuktą sviestą. Į sumaltą mėsą sudedami visi prieskoniai, kiaušinis, pasūdoma ir labai gerai sumaišoma. Iš masės daromi nedideli kukuliai, į juos įdedama po išbrinkintą džiovintą (be kauliuko) slyvą, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose (beveik verdama). Parusvėję kukuliai išgriebiami iš riebalų, sudedami į kitą indą ir kiek palaikomi šiltoje orkaitėje.
Tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti tirpintu sviestu. Aplink apdėliojama keptomis bulvėmis, puošiama prieskoniniais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...