Išmušti filė gabaliukus, pabarstyti druska. Česnakus smulkiai supjaustyti , įpilti aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Šita mase užpilkite mėsą ir palikite 3 - 4 val. šaldytuve.
Tad iškepkite mėsą, o kitoje keptuvėje apkepkite iš abiejų pusių ananasus. Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų - ananasus. Galima užpilti mėgstamu padažu.
Patiekite su bulvytėmis.
Skanaus.

Kepsniai su ananasais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kiauliena (file) |
1 skardinė | ananasų (konservuoti, žiedai) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Veršienos kotletukai
-
Šašlykai gurmanams
-
Steikas
-
Mėsos kepsniai
-
Vasaros šašlykiukas
-
Spageti su kukuliais
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Aštrus karbonadas
-
Kepta šoninė
-
Mėsos kukuliukai
-
Italijos kukuliai
-
Avienos kebabas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
Kepsniai su ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kiauliena, file,
500 gramų -
Ananasai, konservuoti, žiedai,
1 skardinė - Aliejus
- Prieskoniai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmušti filė gabaliukus, pabarstyti druska. Česnakus smulkiai supjaustyti , įpilti aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Šita mase užpilkite mėsą ir palikite 3 - 4 val. šaldytuve.
Tad iškepkite mėsą, o kitoje keptuvėje apkepkite iš abiejų pusių ananasus. Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų - ananasus. Galima užpilti mėgstamu padažu.
Patiekite su bulvytėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...