Išmušti filė gabaliukus, pabarstyti druska. Česnakus smulkiai supjaustyti , įpilti aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Šita mase užpilkite mėsą ir palikite 3 - 4 val. šaldytuve.
Tad iškepkite mėsą, o kitoje keptuvėje apkepkite iš abiejų pusių ananasus. Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų - ananasus. Galima užpilti mėgstamu padažu.
Patiekite su bulvytėmis.
Skanaus.

Kepsniai su ananasais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kiauliena (file) |
1 skardinė | ananasų (konservuoti, žiedai) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsniukai folijoje
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Kiauliena grill
-
Steikas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Ežero šašlykas
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Jautienos kotletukai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kiaulienos karka
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
Kepsniai su ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kiauliena, file,
500 gramų -
Ananasai, konservuoti, žiedai,
1 skardinė - Aliejus
- Prieskoniai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmušti filė gabaliukus, pabarstyti druska. Česnakus smulkiai supjaustyti , įpilti aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Šita mase užpilkite mėsą ir palikite 3 - 4 val. šaldytuve.
Tad iškepkite mėsą, o kitoje keptuvėje apkepkite iš abiejų pusių ananasus. Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų - ananasus. Galima užpilti mėgstamu padažu.
Patiekite su bulvytėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...