
Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Kiniškos šventės namuose
-
Kepta triušiena
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Čipolino galvelės
-
Kibinai
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Zrazai
-
Apkepas „Greitukas“
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Apkepas „La Graikija“
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Kiaulienos šašlykas
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...