
Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Kalakutienos maltiniai
-
Kepsnys Verseka
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Keptos kepenėlės
-
Steikas
-
Aštrus guliašas
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Įdaryti pomidorai
-
Garfildo lazanija
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Pietų kotletukai
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Mėsa folijoje
-
Kepta marinuota veršiena
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...