Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiška triušiena
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Avienos šašlykas
- Šašlykas majoneze
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Troškinta triušiena
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
- Mėsos troškinys laivelyje
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Kiauliena pagal Aistę
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Kepenys japoniškai
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...