
Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Kotletukai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kiaulienos kotletai
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Įdarytos paprikos
-
Apkepta virta karka
-
Kepsneliai su sūriu
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Žuvinto kepsnys
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Avienos šašlykas
-
Vikšrų vakarienė
-
Kukuliai
-
Kepsniai su ananasais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kaukazietiškas šašlykas
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...