
Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių apkepas
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Įdaryta paprika
-
Netikras zuikis tešloje
-
Naminiai mėsainiai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Čanachai su čiobreliais
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Kiaulienos kepsnys
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Mėsos duona
-
Naminės dešrelės
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Grikių kotletai su mėsa
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...