![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys Du milžinai
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Guliašas su šafranu
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Nugarinė ant grotelių
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Kepta jautiena
-
Lengvas Zuikis
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Karališkieji kotletai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Keptas kumpis
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Žuvinto kepsnys
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Mėsos troškinys laivelyje
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...