
Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniškas plovas
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Kaukazo šašlykai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kiaulienos karis
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Aštrus karbonadas
-
Suktinukai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sultingas šnicelis
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Mėsos - bulvių apkepas
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...