Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | veršiena (nugarinė) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos guliašas
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Virtos naminės dešrelės
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Mėsos kepsniai
-
Jautienos kotletukai
-
Mėsos pyragas
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Ūkininko suktinukas
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Kepsneliai su sūriu
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Paprikų laiveliai
-
Kepta veršiena
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
