
Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | dižono garstyčios |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai
-
Sprandinės kepsnys
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Naminiai mėsainiai
-
Kepti inkstai
-
Paprastieji šašlykai
-
Garfildo lazanija
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kiaulienos šašlykas
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Veršienos šašlykas
-
Šašlykai iškylai
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Triušienos pjausniai
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...