
Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | dižono garstyčios |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Virta šerniena
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Kepta kiškiena marinate
-
Vikšrų vakarienė
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Pietūs moliniame inde
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Mūsų šašlikas
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Pyragas su mėsa
-
Liežuvis su grybais
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Italijos kukuliai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Įdarytos parikos
-
Garfildo lazanija
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kopūstainiai su mėsa
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...