Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | dižono garstyčios |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
| 0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kepsnys
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Plovas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Kėdainių maltinis
-
Mėsos pyragas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Sprandinės kepsnys
-
Virtiniai su mėsa
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Šašlykas kitaip
-
Ėrienos šašlykas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Avienos šonkauliukai
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
