Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Iškylos dešrelės
- Malta mėsa tešloje
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Orkaitėje keptas paršelis
- Kaspinėliai su špinatais
- Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Įdarytas netikras zuikis
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Indiškai kepta kiauliena
- Kotletukai su bulvėm
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Aštrūs mamos kotletukai
- Kepta menkė
- Kapota keri mėsa
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...