Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 riekės | jautienos nugarinė |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos šašlykas
-
Netikras zuikis tešloje
-
Pievagrybių apkepas
-
Avienos kebabas
-
Kotletukai su morkomis
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Kiauliena grill
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kelmas
-
Triušienos vyniotinis
-
Kiaulienos šašlykas
-
Pikantiška triušiena
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Jautienos čenakai
-
Šašlykai alaus marinate
-
Jautiena gurmanams
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
