
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsa folijoje
-
Virtos veršelio kojos
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Mėsos apkepas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Tikro dzūko pietūs
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kepta aviena
-
Netikras zuikis tešloje
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Kepti inkstai
-
Kepsneliai su sūriu
-
Kiaulienos suktinukai
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...