
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pietūs moliniame inde
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Paprastasis guliašas
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Čipolino galvelės
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Mėsos kukuliukai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Triušienos pjausniai
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Kukuliai su padažu
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kepta jautiena
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Veršienos muštiniai
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Virdžinijos kumpis
-
Jautienos nugarinės šašlykas
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...