
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštroki šašlykai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Paprastasis guliašas
-
Virtos veršelio kojos
-
Kiaulienos muštinis
-
Virdžinijos kumpis
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Paprastieji šašlykai
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Jautienos čenakai
-
Žuvinto kepsnys
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Sibiro koldūnai
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Kiaulienos karka
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...