
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
2.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
3.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
4.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiaulienos kotletai
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Medžiotojų kepsniai
-
Šernienos kepsnys
-
Jautienos vyniotiniai
-
Kepenys japoniškai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Jautienos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
2 riekės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejumi.
Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mesa viduje turi likti rausva.
Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti" apie 10 minučių, taip ji bus minkštesnė.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...