Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai | kiaulienos mentė (be kaulų) |
8 vienetai | bulvių |
350 gramų | žiediniai kopūstai |
0.5 vieneto | morkos |
1 saujelė | druska |
1 saujelė | provanso žolelės |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaulienos mentė be kaulų kelias minutes apverdama vandenyje, kad nuvirtų visi nešvarumai. Tada mėsa nuplaunama. Pabarstoma druska, pipirais, Provanso žolelėmis. Mėsa dedama į stiklinį kepimo indą. Įpilama šiek tiek vandens.
2.
Iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 50-60 minučių – priklausomai nuo mėsos gabalų dydžio. Stebėti, kad neišgaruotų vanduo ir mėsa neprikeptų prie indo dugno. Kepti uždengus folija.
3.
Per tą laiką išsivirti bulves, žiedinius kopūstus, morkas. Viska sutrinti iki košelės konsistencijos, prieš tai įbėrus druskos, jeigu buvo virta nesūdytame vandenyje.
4.
Mėsa supjaustoma juostelėmis ir patiekiama su koše. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprasti balandėliai
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Paprikų laiveliai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Įdaryta cukinija
- Kotletai "Du viename"
- Mėsa folijoje
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Čenachai
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Kotletukai ant laužo
- Mėsos duona
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Kiaulienos karis
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaulienos mentė, be kaulų,
2 kilogramai -
Bulvės,
8 vienetai -
Žiediniai kopūstai,
350 gramų -
Morkos,
0.5 vieneto -
Druska,
1 saujelė -
Provanso žolelės,
1 saujelė -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Kiaulienos mentė be kaulų kelias minutes apverdama vandenyje, kad nuvirtų visi nešvarumai. Tada mėsa nuplaunama. Pabarstoma druska, pipirais, Provanso žolelėmis. Mėsa dedama į stiklinį kepimo indą. Įpilama šiek tiek vandens.
Iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 50-60 minučių – priklausomai nuo mėsos gabalų dydžio. Stebėti, kad neišgaruotų vanduo ir mėsa neprikeptų prie indo dugno. Kepti uždengus folija.
Per tą laiką išsivirti bulves, žiedinius kopūstus, morkas. Viska sutrinti iki košelės konsistencijos, prieš tai įbėrus druskos, jeigu buvo virta nesūdytame vandenyje.
Mėsa supjaustoma juostelėmis ir patiekiama su koše. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...