Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 2 kilogramai | kiaulienos mentė (be kaulų) |
| 8 vienetai | bulvių |
| 350 gramų | žiediniai kopūstai |
| 0.5 vieneto | morkos |
| 1 saujelė | druska |
| 1 saujelė | provanso žolelės |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaulienos mentė be kaulų kelias minutes apverdama vandenyje, kad nuvirtų visi nešvarumai. Tada mėsa nuplaunama. Pabarstoma druska, pipirais, Provanso žolelėmis. Mėsa dedama į stiklinį kepimo indą. Įpilama šiek tiek vandens.
2.
Iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 50-60 minučių – priklausomai nuo mėsos gabalų dydžio. Stebėti, kad neišgaruotų vanduo ir mėsa neprikeptų prie indo dugno. Kepti uždengus folija.
3.
Per tą laiką išsivirti bulves, žiedinius kopūstus, morkas. Viska sutrinti iki košelės konsistencijos, prieš tai įbėrus druskos, jeigu buvo virta nesūdytame vandenyje.
4.
Mėsa supjaustoma juostelėmis ir patiekiama su koše. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kotletai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Lengvas Zuikis
-
Holishki (balandėliai)
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Sprandinės kepsnys
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kepsnys su makaronais
-
Kepsniai su ananasais
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kibinai
-
Tortilijos
-
Kiauliena pagal Aistę
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaulienos mentė, be kaulų,
2 kilogramai -
Bulvės,
8 vienetai -
Žiediniai kopūstai,
350 gramų -
Morkos,
0.5 vieneto -
Druska,
1 saujelė -
Provanso žolelės,
1 saujelė -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Kiaulienos mentė be kaulų kelias minutes apverdama vandenyje, kad nuvirtų visi nešvarumai. Tada mėsa nuplaunama. Pabarstoma druska, pipirais, Provanso žolelėmis. Mėsa dedama į stiklinį kepimo indą. Įpilama šiek tiek vandens.
Iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 50-60 minučių – priklausomai nuo mėsos gabalų dydžio. Stebėti, kad neišgaruotų vanduo ir mėsa neprikeptų prie indo dugno. Kepti uždengus folija.
Per tą laiką išsivirti bulves, žiedinius kopūstus, morkas. Viska sutrinti iki košelės konsistencijos, prieš tai įbėrus druskos, jeigu buvo virta nesūdytame vandenyje.
Mėsa supjaustoma juostelėmis ir patiekiama su koše. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
