Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!

Avienos kebabas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (faršas) |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Holishki (balandėliai)
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Smaližių liežuvis
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Guliašas
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Kiaulienos kotletai
-
Paprasti balandėliai
-
Įdaryti burokėliai
-
Paprastieji šašlykai
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Kepta aviena
-
Virta šerniena
-
Kotletukai su bulvėm
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
Avienos kebabas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, faršas,
1 kilogramas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avienos faršas 2-3 kartus permaltas, nelabai riebaus, nes vėliau kepant jei bus labai riebus - faršas kris nuo iešmo.
Svogūną labai smulkiai sutarkuojame, paskui dedame į marlę ar kažką panašaus ir gerai nugręžiame svogūno sultis, kad turinys liktų kiek galima sausesnis.
Paskui nugręžtą, sausą, svogūną sudedame į faršą, dedame druskos, pipirų pagal skoni. Viska gerai išmaišome ir lipdome ant iešmo, kepame kaip šašlyką.
SKANAUS !!!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Arvydas Z
2012-11-02 22:29
nesuprantu, kam dėti išspaustą svogūną? Juk esmė - skonyje, o skonis - sultyse!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...