Išvalome papriką, sudedame į mikserį ir gerai sutriname, paskui taip pat padarome su agurku (neturint mikserio galima agurką ir paprika supjaustyti smulkiai, tik paskui geriau dar su ranka pagrusti, kad sulcču daugiau išsiskirtu). Visą sutrintą masę supilame į indą su aliejumi, dedame prieskonių pagal skonį, išmaišome ir sudedame šonkaulius.
Po to indą su šonkauliais dedame į šaldytuvą ir laikome 2-3 paras (patariu, bus tikrai labai skanu !!!) Kepame ant grotelių...
SKANAUS !!!

Marinuoti kiaulienos šonkauliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (vegeta) |
0.7 litro | aliejaus |
2 vienetai | paprika (geltona) |
2 vienetai | paprika (geltona) |
1 vienetas | agurkų (didelis) |
2 vienetai | paprika (geltona) |
2.5 kilogramo | kiauliena (šonkauliai su mėsa) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Mėsos kepsniai
-
Netikras zuikis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Suadytas karbonadas
-
Šutinta kiškiena
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Avienos šonkauliukai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kiaulienos kotletai
-
Faršo vyniotinis
-
Kelmas
-
Jautienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, vegeta
-
Aliejus,
7/10 litro -
Paprika, geltona,
2 vienetai -
Paprika, geltona,
2 vienetai -
Agurkai, didelis,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
2 vienetai -
Kiauliena, šonkauliai su mėsa,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalome papriką, sudedame į mikserį ir gerai sutriname, paskui taip pat padarome su agurku (neturint mikserio galima agurką ir paprika supjaustyti smulkiai, tik paskui geriau dar su ranka pagrusti, kad sulcču daugiau išsiskirtu). Visą sutrintą masę supilame į indą su aliejumi, dedame prieskonių pagal skonį, išmaišome ir sudedame šonkaulius.
Po to indą su šonkauliais dedame į šaldytuvą ir laikome 2-3 paras (patariu, bus tikrai labai skanu !!!) Kepame ant grotelių...
SKANAUS !!!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...