
Virtos kiaulės kojos
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaulės kojos (nedidelės) |
300 gramų | žirniai (šaldyti arba švieži) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | kadagio uogos |
3 vienetai | lauro lapų |
1 arbatinis šaukštelis | marinatas (acto) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | daržovės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Žirnius nuplauname šaltu vandeniu, įberiame prieskonių ir verdame tol, kol suminkštės. Kiaulės kojas užpilame vandeniu, įdedame lauro lapų, susmulkintus svogūnus ir verdame apie 1 val. Žirnius sutriname per sietelį, sudedame į didelę lėkštę kartu su kiaulės kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Armėniški arba mini mantai
-
Veršienos kotletukai
-
Mėsos apkepas
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Kepsneliai su sūriu
-
Balandėliai
-
Kiaulienos troškinys
-
Itališka veršienos filė
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Aštroki šašlykai
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Plovas
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Suadytas karbonadas
-
Iškylos dešrelės
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Troškinta triušiena
-
Neringos kepsnys
Virtos kiaulės kojos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kojos, nedidelės,
4 vienetai -
Žirniai, šaldyti arba švieži,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Kadagio uogos
-
Lauro lapai,
3 vienetai -
Marinatas (acto),
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Daržovės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius nuplauname šaltu vandeniu, įberiame prieskonių ir verdame tol, kol suminkštės. Kiaulės kojas užpilame vandeniu, įdedame lauro lapų, susmulkintus svogūnus ir verdame apie 1 val. Žirnius sutriname per sietelį, sudedame į didelę lėkštę kartu su kiaulės kojomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...