
Karališkas kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | jautiena (pjausniai) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | imbieras |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
50 gramų | majonezas |
30 gramų | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautienos pjausnius išmušame pagardiname juodaisiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Mėsą susukame į volelį ir dedame į plastikinį maišelį laikome apie valandą. Avižinius dribsnius paskrudiname keptuvėje. Išplakame kiaušinį. Mėsą pavoliojame miltuose, po to kiaušinyje bei dribsniuose. Kepame ant keptuvėje. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedame ant kepsnių ir dedame į įkaitintą orkaitę apie 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Cukinijų laiveliai
-
Kepsniai su ananasais
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Spageti su kukuliais
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Mėsos pyragas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Mineralinis šašlykas
-
Daniškas plovas
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
Karališkas kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, pjausniai,
2 vienetai - Čiobreliai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Imbieras
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Avižiniai dribsniai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
50 gramų -
Pomidorų padažas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos pjausnius išmušame pagardiname juodaisiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Mėsą susukame į volelį ir dedame į plastikinį maišelį laikome apie valandą. Avižinius dribsnius paskrudiname keptuvėje. Išplakame kiaušinį. Mėsą pavoliojame miltuose, po to kiaušinyje bei dribsniuose. Kepame ant keptuvėje. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedame ant kepsnių ir dedame į įkaitintą orkaitę apie 10 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...