
Karališkas kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | jautiena (pjausniai) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | imbieras |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
50 gramų | majonezas |
30 gramų | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautienos pjausnius išmušame pagardiname juodaisiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Mėsą susukame į volelį ir dedame į plastikinį maišelį laikome apie valandą. Avižinius dribsnius paskrudiname keptuvėje. Išplakame kiaušinį. Mėsą pavoliojame miltuose, po to kiaušinyje bei dribsniuose. Kepame ant keptuvėje. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedame ant kepsnių ir dedame į įkaitintą orkaitę apie 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Veršienos kotletukai
-
Šašlykai gurmanams
-
Steikas
-
Mėsos kepsniai
-
Vasaros šašlykiukas
-
Spageti su kukuliais
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Aštrus karbonadas
-
Kepta šoninė
-
Mėsos kukuliukai
-
Italijos kukuliai
-
Avienos kebabas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
Karališkas kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, pjausniai,
2 vienetai - Čiobreliai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Imbieras
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Avižiniai dribsniai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
50 gramų -
Pomidorų padažas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos pjausnius išmušame pagardiname juodaisiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Mėsą susukame į volelį ir dedame į plastikinį maišelį laikome apie valandą. Avižinius dribsnius paskrudiname keptuvėje. Išplakame kiaušinį. Mėsą pavoliojame miltuose, po to kiaušinyje bei dribsniuose. Kepame ant keptuvėje. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedame ant kepsnių ir dedame į įkaitintą orkaitę apie 10 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...