
Plovas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena |
400 gramų | ryžiai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti kubeliais, dėti į keptuvę, pabarstyti prieskoniais ir apkepti. Tuomet dėti kečupo ar pomidorų padažo ir patroškinti 5 min.
2.
Per tą laiką supjaustyti svogūną, sutarkuoti morką ir suberti į keptuvę su mėsa, dar 5 min. patroškinti.
3.
Ant nedidelės ugnies pastatyti puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens (apie 1 cm.) ir sudėti visą keptuvės turinį.
4.
Ant jo berti ryžius ir viską užpilti virintu vandeniu, kad viską apsemtų. Virti tol, kol suminkštės ryžiai. Išvirus dėti sviestą ir viską gerai išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Smaližių liežuvis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Aštrus šašlykas
-
Kiaulienos kotletai
-
Sprandinės kepsnys
-
Įdaryti pomidorai
-
Suadytas karbonadas
-
Buritos (burritos)
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Kepta kiškiena marinate
-
Šašlykai vyno marinate
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Kepta marinuota veršiena
Plovas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Ryžiai,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
-
Pomidorų padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti kubeliais, dėti į keptuvę, pabarstyti prieskoniais ir apkepti. Tuomet dėti kečupo ar pomidorų padažo ir patroškinti 5 min.
Per tą laiką supjaustyti svogūną, sutarkuoti morką ir suberti į keptuvę su mėsa, dar 5 min. patroškinti.
Ant nedidelės ugnies pastatyti puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens (apie 1 cm.) ir sudėti visą keptuvės turinį.
Ant jo berti ryžius ir viską užpilti virintu vandeniu, kad viską apsemtų. Virti tol, kol suminkštės ryžiai. Išvirus dėti sviestą ir viską gerai išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...