
Mėsos apkepėlė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | baklažanai |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
150 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Smaližių liežuvis
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kibinai "Su meile"
-
Šonkauliukai
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Triušienos vyniotinis
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Jautienos čenakai
-
Strėvos suktinis
-
Triušienos pjausniai
-
Neringos kepsnys
-
Kiaulienos troškinys
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Mėsos apkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta,
150 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...