Lašiniai supjaustomi pailgais ruoželiais ir susmaigstomi į mėsą, įtrintą druska bei pipirais. Kepama karštoje orkaitėje apie 1-2 val., pridėjus supjaustytų prieskoninių daržovių, įpylus karšto vandens ir sultinio. Jei šakutės lengvai lenda į mėsą ir pasirodo šviesus skystis, vadinasi, kepsnys iškepęs. Per ilgai keptas kepsnys būna sausas.
Galima veršieną su prieskoninėmis daržovėmis ir ištroškinti. Tuomet atvėsusi veršiena supjaustoma griežinėliais. Kiekvienas jų plonai patepamas sviestu ir apibarstomas tarkuotu sūriu. Griežinėliai išdėliojami plokščioje lėkštėje vainiku, į vidurį pridedama žirnelių, papuošiama petražolių ir salotų lapeliais.

Keptos veršienos šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | veršiena (šlaunelės) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (šviežių ar rūkytų) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Cukinijų laiveliai
-
Kepsniai su ananasais
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Spageti su kukuliais
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Mėsos pyragas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Mineralinis šašlykas
-
Daniškas plovas
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
Keptos veršienos šlaunelės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, šlaunelės,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, šviežių ar rūkytų,
100 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiniai supjaustomi pailgais ruoželiais ir susmaigstomi į mėsą, įtrintą druska bei pipirais. Kepama karštoje orkaitėje apie 1-2 val., pridėjus supjaustytų prieskoninių daržovių, įpylus karšto vandens ir sultinio. Jei šakutės lengvai lenda į mėsą ir pasirodo šviesus skystis, vadinasi, kepsnys iškepęs. Per ilgai keptas kepsnys būna sausas.
Galima veršieną su prieskoninėmis daržovėmis ir ištroškinti. Tuomet atvėsusi veršiena supjaustoma griežinėliais. Kiekvienas jų plonai patepamas sviestu ir apibarstomas tarkuotu sūriu. Griežinėliai išdėliojami plokščioje lėkštėje vainiku, į vidurį pridedama žirnelių, papuošiama petražolių ir salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
kamane
2014-03-10 18:54
O kur vista?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...