Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.

Smaližių liežuvis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (jautienai, be druskos) |
1 vienetas | jaučio liežuvis |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | česnakas |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
0.5 vieneto | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Triušienos vyniotinis
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Ekspress šašlykai
-
Kiaulienos kotletai
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Kiaulienos guliašas
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Jautienos kepsnys
-
Apkepas „La Graikija“
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Jautienos maltinukai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Rostbifas
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Mėsos apkepas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Smaližių liežuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Prieskoniai, jautienai, be druskos
-
Jaučio liežuvis,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ričardas
2010-08-17 10:25
:stop: Liežuvį reikia blanširuoti-5 min. dedu į verdantį vandenį ir odelė lengvai nusiima
-
kumucia
2010-08-16 14:13
o kas nutinka liežuvio odai? Nereikia nulupt? :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...