Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.
Smaližių liežuvis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai (jautienai, be druskos) |
| 1 vienetas | jaučio liežuvis |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | česnakas |
| 50 gramų | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos guliašas
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Virtos naminės dešrelės
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Mėsos kepsniai
-
Jautienos kotletukai
-
Mėsos pyragas
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Ūkininko suktinukas
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Kepsneliai su sūriu
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Paprikų laiveliai
-
Kepta veršiena
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
Smaližių liežuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Prieskoniai, jautienai, be druskos
-
Jaučio liežuvis,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ričardas
2010-08-17 10:25
:stop: Liežuvį reikia blanširuoti-5 min. dedu į verdantį vandenį ir odelė lengvai nusiima
-
kumucia
2010-08-16 14:13
o kas nutinka liežuvio odai? Nereikia nulupt? :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
