
Veršienos maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena |
2 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | sultinys |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta be plėvių mėsa supjaustoma ir sumalama. Pridedama piene mirkyto batono, riebaluose pakepintų kapotų svogūnų, truputį sultinio, kiaušinis, pipirų, druskos. Masė sumaišoma, kad būtų rišli ir puri. Iš jos daromi apvalūs 1,5 cm storio maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau maltiniai sudedami į dubenį ir 10 min. palaikomi karštoje orkaitėje. Tiekiami pusdubenyje, užpilti sviestu. Kartu tiekiama įvairių daržovių, makaronų ar kruopų košės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kelmas
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Kepsnys Verseka
-
Skanus šašlykiukas
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kiaulienos karka
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Stirnienos kumpis
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Apkepta virta karka
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Koldūnai su mėsa
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Įdaryti makaronai
-
Jautiena gurmanams
-
Vasaros šašlykas
-
Sibiro koldūnai
-
Bulvytės su dešrelėmis
Veršienos maltiniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
800 gramų -
Batonas, riekės,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Sultinys
- Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta be plėvių mėsa supjaustoma ir sumalama. Pridedama piene mirkyto batono, riebaluose pakepintų kapotų svogūnų, truputį sultinio, kiaušinis, pipirų, druskos. Masė sumaišoma, kad būtų rišli ir puri. Iš jos daromi apvalūs 1,5 cm storio maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau maltiniai sudedami į dubenį ir 10 min. palaikomi karštoje orkaitėje. Tiekiami pusdubenyje, užpilti sviestu. Kartu tiekiama įvairių daržovių, makaronų ar kruopų košės.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...