Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.
Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Rabarbarų uogienė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | rabarbarai (stambiai pjaustyti) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
0.5 arbatinio šaukštelio | kardamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Šermukšnių uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Rabarbarų uogienė
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Džemas
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Aviečių uogienė
- Spanguolių uogienė
- Obuolienė su imbierais
- Raugerškio uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Juodųjų serbentų uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Braškių ir gervuogių džemas
- Sauliaus braškių uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Slyvų uogienė
Rabarbarų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rabarbarai, stambiai pjaustyti,
500 gramų -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Kardamonas, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.
Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...