Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.

Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | abrikosų (abrikosai) |
100 gramų | mėlynės |
250 | „dansukker“ cukrus uogienėms |
7 | čiobreliai (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Šermukšnių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Obuolių džemas su karamele
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Karamelės skonio obuolių uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Arbūzų ir braškių uogienė
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Juodų serbentų uogienė
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Abrikosai, abrikosai,
400 gramų -
Mėlynės,
100 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 -
Čiobreliai, šakelės,
7 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...