Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | abrikosų (abrikosai) |
100 gramų | mėlynės |
250 | „dansukker“ cukrus uogienėms |
7 | čiobreliai (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Obuolių košė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Bruknių uogienė
-
Bruknės savo sultyse
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Juodųjų serbentų drebučiai
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Abrikosai, abrikosai,
400 gramų -
Mėlynės,
100 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 -
Čiobreliai, šakelės,
7 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
Tai pati tikriausia uogienė. Tokia saldi ir kartu pikantiška!
Abrikosus perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais gabaliukais ir kartu su cukrumi užvirinkite. Berkite kapotus čiobrelius ir pavirkite dar 3 min. Tada berkite mėlynes ir pavirkite dar minutę. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Patarimas: šiai uogienei galite naudoti džiovintus abrikosus, tačiau pirma turite juos 12 val. pamirkyti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...