Moliūgų uogienė su vaisiais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 kilogramai | moliūgai |
2 vienetai | apelsinų |
1 | citrinos |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vaisius gerai nuplauti ir nusausinti. Moliūgų žievę nulupti ir pašalinti sėklas.
2.
Supjaustyti kubeliais apelsinus, citrinas (neluptus), moliūgą, tada dėti į puodą, pilti cukraus, gerai išmaišyti ir virti ant mažos ugnies 30 minučių. Palikti 4- 6 valandoms visiškai atvėsti.
3.
Pilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvožti. Taip palaikyti per naktį.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Juodųjų serbentų džemas
- Sauliaus braškių uogienė
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Agrastų uogienė
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Svarainių uogienė
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Cukinijų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Džemas
- Braškių uogienė su vanile
- Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Slyvų uogienė su riešutais
- Bulgariška slyvų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Braškių uogienė
- Žemuogių uogienė
Moliūgų uogienė su vaisiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai,
3 kilogramai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vaisius gerai nuplauti ir nusausinti. Moliūgų žievę nulupti ir pašalinti sėklas.
Supjaustyti kubeliais apelsinus, citrinas (neluptus), moliūgą, tada dėti į puodą, pilti cukraus, gerai išmaišyti ir virti ant mažos ugnies 30 minučių. Palikti 4- 6 valandoms visiškai atvėsti.
Pilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvožti. Taip palaikyti per naktį.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Snaigė
2022-09-17 14:10
Jei uogienė atvėsusi, kam ją apvožti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...