![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Moliūgų uogienė su vaisiais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 kilogramai | moliūgai |
2 vienetai | apelsinų |
1 | citrinos |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vaisius gerai nuplauti ir nusausinti. Moliūgų žievę nulupti ir pašalinti sėklas.
2.
Supjaustyti kubeliais apelsinus, citrinas (neluptus), moliūgą, tada dėti į puodą, pilti cukraus, gerai išmaišyti ir virti ant mažos ugnies 30 minučių. Palikti 4- 6 valandoms visiškai atvėsti.
3.
Pilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvožti. Taip palaikyti per naktį.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Erškėtuogių uogienė
-
Moliūgų uogienė
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Raugerškio uogienė
Moliūgų uogienė su vaisiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai,
3 kilogramai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vaisius gerai nuplauti ir nusausinti. Moliūgų žievę nulupti ir pašalinti sėklas.
Supjaustyti kubeliais apelsinus, citrinas (neluptus), moliūgą, tada dėti į puodą, pilti cukraus, gerai išmaišyti ir virti ant mažos ugnies 30 minučių. Palikti 4- 6 valandoms visiškai atvėsti.
Pilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvožti. Taip palaikyti per naktį.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Snaigė
2022-09-17 14:10
Jei uogienė atvėsusi, kam ją apvožti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...