Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.

Rabarbarų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | rabarbarai |
2.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Pomidorai su želatina
-
Marinuoti burokėliai
-
Konservuota adžika
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Apelsininė cukinija
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuoti grybai
-
Konservuotos paprikos
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Lietuviška obuolienė
-
Vyšnių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
Rabarbarų uogienė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
3 kilogramai -
Cukrus,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
vida
2012-05-22 15:47
:-p Viriau pati .Tikrai reikia daug cukraus. spalva ir skonis ''pasaka''. puikus priedas prie ledu!
-
Emilija
2011-04-20 16:05
очень вкусно :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...