Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Rabarbarų tyrė
-
Ievos uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Obuolių sultys
-
Grybai svieste
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Juodų serbentų uogienė
-
Pomidorai savo sultyse
-
Braškių uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Kiauliena drebučiuose
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Slyvų kompotas
-
Konservuoti baravykai
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...