Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Lietuviška obuolienė
-
Svarainiai cukruje
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Marinuotos vyšnios
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Rabarbarai žiemai
-
Žemuogės cukruje
-
Šaltalankio uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Grybų sultys
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Slyvos bruknėse
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...