Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininė cukinija
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Braškinė uogienė
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Obuolienė
-
Kriaušienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Svarainių kompotas
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Konservuoti grybai
-
Šaltalankio sultys
-
Slyvos bruknėse
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Moliūgų ir persikų uogienė
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...