Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti kopūstai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Marinuoti pomidorai
-
Braškių kompotas
-
Pipirmėtės sultys
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Figų džemas
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Svarainių kompotas
-
Obuolių sultys
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Kriaušienė
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...