Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti burokėliai
-
Grybai svieste
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Baklažanų salotos
-
Vyšnių kompotas
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Agrastų marmeladas
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Raudonųjų serbentų uogienė
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...