Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Slyvų kompotas
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Konservuoti žirneliai
- Svarainiai cukruje
- Braškių uogienė
- Itališkos daržovių salotos
- Konservuoti špinatai
- Rabarbarų tyrė
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Kiauliena drebučiuose
- šparaginės pupelės - marinate
- Sedulos vaisių drebučiai
- Erškėtrožių uogienė
- Pomidorai savo sultyse
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Vyšnių uogienė 2
- Rabarbarai žiemai
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...