
Moliūgų ir persikų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | moliūgai |
500 gramų | persikai |
600 gramų | cukrus |
200 mililitrų | juodieji serbentai (sultys) |
200 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgus nulupti, supjaustyti. Persikus supjaustyti. Vaisių gabaliukus užberti cukrumi, ir palaikyti tol, kol atsiras sulčių (apie 10-12 val). Moliūgus ir persikus nukošti, sultis virinti, kol jų tūris gerokai sumažės. Tada supilti ant vaisių ir palikti per naktį. Masę virti, kol moliūgų ir persikų gabaliukai bus skaidrūs. Karštą moliūgienę sukrėsti į stiklainius ir užsukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuoti grybai
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Grybai svieste
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Vyšnių uogienė 2
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Braškinė uogienė
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Mėlynių kompotas
Moliūgų ir persikų uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
500 gramų -
Persikai,
500 gramų -
Cukrus,
600 gramų -
Juodieji serbentai, sultys,
200 mililitrų -
Citrinų sultys,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgus nulupti, supjaustyti. Persikus supjaustyti. Vaisių gabaliukus užberti cukrumi, ir palaikyti tol, kol atsiras sulčių (apie 10-12 val). Moliūgus ir persikus nukošti, sultis virinti, kol jų tūris gerokai sumažės. Tada supilti ant vaisių ir palikti per naktį. Masę virti, kol moliūgų ir persikų gabaliukai bus skaidrūs. Karštą moliūgienę sukrėsti į stiklainius ir užsukti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
222
2016-10-15 09:06
O kodėl ne persikienė?Juk kiekiai lygūs.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...