Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)

Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Konservuoti grybai
-
Braškių uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Vyšnių uogienė
-
Svarainiai cukruje
-
Šaltalankio sultys
-
Pomidorai savo sultyse
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Šaldyti grybai
-
Marinuoti pomidorai
-
Žemuogių uogienė
-
Konservuota adžika
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Rabarbarų tyrė
-
Braškių kompotas
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Baklažanų ikrai žiemai
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai