Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)

Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Rauginti agurkai
-
Slyvų kompotas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Rabarbarų uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Braškinė uogienė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Kriaušienė
-
Slyvos bruknėse
-
Pomidorai savo sultyse
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Konservuotos rūgštynės
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Vyšnių uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Žemuogės cukruje
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai