Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)

Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušienė
-
Apelsininė cukinija
-
Žemuogės cukruje
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Konservuoti kopūstai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Konservuoti špinatai
-
Šaldyti grybai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Braškinė uogienė
-
Konservuoti aguročiai
-
Vyšnių kompotas
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Svarainių kompotas
-
Vyšnių uogienė
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti baravykai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Cukinijų pagardas žiemai
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai