Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džemas iš juodųjų serbentų
- Svarainių kompotas
- Juodų serbentų uogienė
- Šaltalankio uogienė
- Šaldyti grybai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Grybų sultys
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Agrastų uogienė
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Baklažanų ikrai žiemai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Konservuota agurkų mišrainė
- Konservuoti kopūstai
- Obuolienė
- Marinuoti grybai
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Sedulos vaisių drebučiai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai