Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)

Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Konservuotos rūgštynės
-
Žemuogių uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Šaltalankio sultys
-
Braškinė uogienė
-
Pomidorai savo sultyse
-
Kiauliena drebučiuose
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Braškių kompotas
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Agrastų marmeladas
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Slyvos bruknėse
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Itališkos daržovių salotos
-
Pomidorai su želatina
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai