Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)

Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių marmeladas
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Marinuoti grybai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Mišrainė su ryžiais
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Mėlynių kompotas
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Obuolienė
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai