
Aviečių kompotas su apelsinais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 litrai | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
1 vienetas | apelsinų |
4 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
2.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
3.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Rauginti agurkai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Lietuviška obuolienė
-
Pipirmėtės sultys
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Mėlynių kompotas
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Marinuoti pomidorai
-
Figų džemas
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Rabarbarų tyrė
Aviečių kompotas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avietės,
3 litrai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vanduo,
4 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...