Aviečių kompotas su apelsinais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 litrai | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
1 vienetas | apelsinų |
4 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
2.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
3.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Slyvos bruknėse
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Aviečių džemas
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Paprasta vyšnių uogienė
- Konservuotos rūgštynės
- Žemuogių uogienė
- Sedulos vaisių drebučiai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Vyšnių kompotas
- Slyvų ir moliūgų uogienė
- Juodų serbentų uogienė
- Cukinijos žiemai
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Marinuoti burokėliai
- Juodųjų serbentų kompotas
Aviečių kompotas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avietės,
3 litrai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vanduo,
4 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...