
Aviečių kompotas su apelsinais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 litrai | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
1 vienetas | apelsinų |
4 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
2.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
3.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemuogių uogienė
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Cukinijos žiemai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Konservuotos rūgštynės
-
Gudobelių uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Apelsininė cukinija
-
Slyvų kompotas
-
Konservuoti špinatai
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Konservuoti pomidorai
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Konservuoti grybai
-
Džemas iš juodųjų serbentų
Aviečių kompotas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avietės,
3 litrai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vanduo,
4 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...