
Aviečių kompotas su apelsinais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 litrai | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
1 vienetas | apelsinų |
4 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
2.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
3.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Kriaušių kompotas
-
Konservuoti burokėliai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Žemuogės cukruje
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Juodų serbentų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Cukinijų užkandis
-
Vyšnių kompotas
-
Slyvos bruknėse
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
Aviečių kompotas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avietės,
3 litrai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vanduo,
4 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...