
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | šparaginės pupelės |
800 gramų | pomidorai |
20 gramų | druska |
20 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pupeles supjaustykite 2 - 3 cm ilgio gabaliukais ir 3 minutes palaikykite verdančiame pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir sudėkite į stiklainius.
2.
Pomidorus supjaustykite ir kaitinkite, kol suminkštės.
3.
Tada pertrinkite per tinklelį ir pertrintą masę suplakite plakikliu, pasūdykite, paskaninkite cukrumi ir užpilkite ant pupelių.
4.
Stiklainius kaitinkite 95 laipsnių temperatūroje apie valandą. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastinis kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Agrastų uogienė
-
Obuolių sultys
-
Slyvų kompotas
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Kriaušių kompotas
-
Konservuota adžika
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuoti grybai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Svarainių kompotas
-
Konservuoti baravykai
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šparaginės pupelės,
1 kilogramas -
Pomidorai,
800 gramų -
Druska,
20 gramų -
Cukrus,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Giedrė
(
)
Gaminimo eiga:
Pupeles supjaustykite 2 - 3 cm ilgio gabaliukais ir 3 minutes palaikykite verdančiame pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir sudėkite į stiklainius.
Pomidorus supjaustykite ir kaitinkite, kol suminkštės.
Tada pertrinkite per tinklelį ir pertrintą masę suplakite plakikliu, pasūdykite, paskaninkite cukrumi ir užpilkite ant pupelių.
Stiklainius kaitinkite 95 laipsnių temperatūroje apie valandą. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...