
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | šparaginės pupelės |
800 gramų | pomidorai |
20 gramų | druska |
20 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pupeles supjaustykite 2 - 3 cm ilgio gabaliukais ir 3 minutes palaikykite verdančiame pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir sudėkite į stiklainius.
2.
Pomidorus supjaustykite ir kaitinkite, kol suminkštės.
3.
Tada pertrinkite per tinklelį ir pertrintą masę suplakite plakikliu, pasūdykite, paskaninkite cukrumi ir užpilkite ant pupelių.
4.
Stiklainius kaitinkite 95 laipsnių temperatūroje apie valandą. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti pomidorai
-
Rabarbarų tyrė
-
Pipirmėtės sultys
-
Juodų serbentų uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Konservuotos rūgštynės
-
Obuolių sultys
-
Konservuoti kopūstai
-
Svarainiai cukruje
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Itališkos daržovių salotos
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Slyvų uogienė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Aviečių marmeladas
-
Erškėtrožių uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Konservuoti grybai
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šparaginės pupelės,
1 kilogramas -
Pomidorai,
800 gramų -
Druska,
20 gramų -
Cukrus,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Giedrė
(
)
Gaminimo eiga:
Pupeles supjaustykite 2 - 3 cm ilgio gabaliukais ir 3 minutes palaikykite verdančiame pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir sudėkite į stiklainius.
Pomidorus supjaustykite ir kaitinkite, kol suminkštės.
Tada pertrinkite per tinklelį ir pertrintą masę suplakite plakikliu, pasūdykite, paskaninkite cukrumi ir užpilkite ant pupelių.
Stiklainius kaitinkite 95 laipsnių temperatūroje apie valandą. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...