
Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų uogienė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Agrastų uogienė
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Konservuoti aguročiai
-
Rauginti agurkai
-
Pipirmėtės sultys
-
Obuolių sultys
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Vyšnių kompotas
-
Grybų sultys
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Marinuoti pomidorai
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...