
Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltalankio uogienė
-
Braškių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Slyvos bruknėse
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Vyšnių uogienė 2
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Konservuota adžika
-
Vyšnių uogienė
-
Rauginti agurkai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Marinuoti pomidorai
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Lietuviška obuolienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...