
Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemuogių uogienė
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Agrastų uogienė
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Rabarbarai žiemai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Figų džemas
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Vyšnių uogienė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Aviečių marmeladas
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Konservuoti grybai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Marinuotos vyšnios
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...