Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybai svieste
- Pomidorai savo sultyse
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Cukinijų- ananasų konservai
- Aviečių uogienė- džemas
- Vyšnių kompotas
- Juodų serbentų uogienė
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Paprasta vyšnių uogienė
- Figų džemas
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
- Konservuoti baravykai
- Šaldyti grybai
- Juodujų serbentų kompotas
- Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
- Konservuoti špinatai
- Erškėtrožių uogienė
- Rauginti agurkai
- Paprikia su medum
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...