
Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Aviečių džemas
-
Konservuotos paprikos
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Baklažanų salotos
-
Figų džemas
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Aviečių marmeladas
-
Slyvų kompotas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Slyvos bruknėse
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Grybų sultys
-
Konservuota adžika
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...