
Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių kompotas
-
Juodų serbentų uogienė
-
Konservuota adžika
-
Konservuotos rūgštynės
-
Figų džemas
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Obuolienė
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Rabarbarai žiemai
-
Rabarbarų uogienė
-
Konservuoti pomidorai
-
Aviečių džemas
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Vyšnių uogienė
-
Marinuoti agrastai
-
Pipirmėtės sultys
-
Braškių uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Konservuoti kopūstai
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...