Paruoštus rabarbarus supjaustyti plonais griežinėliais, užberti cukrumi ir po 2-3 val., sultims išsiskyrus, kaitinti, kol suminkštės.
Baigiant virti sudėti susmulkintas citrinos žieveles.
Karštą masę pasterizuoti 85°C temperatūroje: 0,5 l stiklainius 25 min., 1 l - 30-35 min.
Sandariai uždaryti.
Konservuotą rabarbarų tyrę vėliau galima maišyti su braškių, kriaušių, cukinijų, moliūgų, aguročių tyrėmis bet kokiu santykiu.

Rabarbarų tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | rabarbarai |
600 gramų | cukrus |
šiek tiek | citrinos (žievė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gudobelių uogienė
-
Erškėtrožių uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Cukinijos žiemai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Rabarbarų uogienė
-
Marinuoti pomidorai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Braškinė uogienė
-
Lietuviška obuolienė
-
Slyvų kompotas
-
Figų džemas
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Greitas vyšnių kompotas
Rabarbarų tyrė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
2 kilogramai -
Cukrus,
600 gramų - Citrinos, žievė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus rabarbarus supjaustyti plonais griežinėliais, užberti cukrumi ir po 2-3 val., sultims išsiskyrus, kaitinti, kol suminkštės.
Baigiant virti sudėti susmulkintas citrinos žieveles.
Karštą masę pasterizuoti 85°C temperatūroje: 0,5 l stiklainius 25 min., 1 l - 30-35 min.
Sandariai uždaryti.
Konservuotą rabarbarų tyrę vėliau galima maišyti su braškių, kriaušių, cukinijų, moliūgų, aguročių tyrėmis bet kokiu santykiu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...