![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai | aguročio |
1 kilogramas | juodieji serbentai |
3 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuluptus aguročius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su juodaisiais serbentais, užpilkite cukrumi ir palikite 12 valandų.
2.
Virkite 5 minutes, paskui nuimkite nuo ugnies. Tai atlikite 3 kartus. Kiekvieną kartą nuėmę nuo ugnies uogienę leiskite jais atvėsti.
3.
Išvirtą uogienę supilkite į stiklainius ir sandariai užsukite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Agrastų marmeladas
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Agrastų uogienė
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Konservuoti kopūstai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Gudobelių uogienė
-
Konservuotos rūgštynės
-
Slyvų kompotas
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Obuolienė
-
Rabarbarų kompotas
-
Pomidorai savo sultyse
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Juodų serbentų uogienė
-
Pipirmėtės sultys
-
Slyvų - aronijų kompotas
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agurotis,
2 kilogramai -
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
3 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus aguročius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su juodaisiais serbentais, užpilkite cukrumi ir palikite 12 valandų.
Virkite 5 minutes, paskui nuimkite nuo ugnies. Tai atlikite 3 kartus. Kiekvieną kartą nuėmę nuo ugnies uogienę leiskite jais atvėsti.
Išvirtą uogienę supilkite į stiklainius ir sandariai užsukite dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
cukrus
2016-08-30 12:01
šitoks kiekis cukraus!?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...