
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai | aguročio |
1 kilogramas | juodieji serbentai |
3 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuluptus aguročius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su juodaisiais serbentais, užpilkite cukrumi ir palikite 12 valandų.
2.
Virkite 5 minutes, paskui nuimkite nuo ugnies. Tai atlikite 3 kartus. Kiekvieną kartą nuėmę nuo ugnies uogienę leiskite jais atvėsti.
3.
Išvirtą uogienę supilkite į stiklainius ir sandariai užsukite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė
-
Braškių kompotas
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Kiauliena drebučiuose
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Cukinijų užkandis
-
Lietuviška obuolienė
-
Marinuoti burokėliai
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Aviečių džemas
-
Konservuota adžika
-
Vyšnių uogienė 2
-
Kriaušienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agurotis,
2 kilogramai -
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
3 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus aguročius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su juodaisiais serbentais, užpilkite cukrumi ir palikite 12 valandų.
Virkite 5 minutes, paskui nuimkite nuo ugnies. Tai atlikite 3 kartus. Kiekvieną kartą nuėmę nuo ugnies uogienę leiskite jais atvėsti.
Išvirtą uogienę supilkite į stiklainius ir sandariai užsukite dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
cukrus
2016-08-30 12:01
šitoks kiekis cukraus!?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...