
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai | aguročio |
1 kilogramas | juodieji serbentai |
3 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuluptus aguročius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su juodaisiais serbentais, užpilkite cukrumi ir palikite 12 valandų.
2.
Virkite 5 minutes, paskui nuimkite nuo ugnies. Tai atlikite 3 kartus. Kiekvieną kartą nuėmę nuo ugnies uogienę leiskite jais atvėsti.
3.
Išvirtą uogienę supilkite į stiklainius ir sandariai užsukite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Marinuoti burokėliai
-
Konservuoti baravykai
-
Agrastinis kompotas
-
Aviečių marmeladas
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Konservuotos paprikos
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Itališkos daržovių salotos
-
Grybų sultys
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Vyšnių uogienė 2
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Svarainiai cukruje
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Marinuoti pomidorai
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agurotis,
2 kilogramai -
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
3 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus aguročius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su juodaisiais serbentais, užpilkite cukrumi ir palikite 12 valandų.
Virkite 5 minutes, paskui nuimkite nuo ugnies. Tai atlikite 3 kartus. Kiekvieną kartą nuėmę nuo ugnies uogienę leiskite jais atvėsti.
Išvirtą uogienę supilkite į stiklainius ir sandariai užsukite dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
cukrus
2016-08-30 12:01
šitoks kiekis cukraus!?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...