
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Agrastinis kompotas
-
Marinuoti grybai
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Šaltalankio uogienė
-
Grybai svieste
-
Šaldyti grybai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Konservuoti aguročiai
-
Slyvų kompotas
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...