
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Slyvų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Marinuoti burokėliai
-
Aviečių marmeladas
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Marinuoti grybai
-
Šaltalankio sultys
-
Obuolienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Braškių uogienė
-
Pomidorai su želatina
-
Figų džemas
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...