
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti pomidorai
-
Rabarbarų tyrė
-
Pipirmėtės sultys
-
Juodų serbentų uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Konservuotos rūgštynės
-
Obuolių sultys
-
Konservuoti kopūstai
-
Svarainiai cukruje
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Itališkos daržovių salotos
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Slyvų uogienė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Aviečių marmeladas
-
Erškėtrožių uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Konservuoti grybai
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...