
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų marmeladas
-
Pomidorai savo sultyse
-
Svarainių kompotas
-
Cukinijų užkandis
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuoti pomidorai
-
Agrastinis kompotas
-
Paprikia su medum
-
Obuolių sultys
-
Šaltalankio uogienė
-
Mėlynių kompotas
-
Lietuviška obuolienė
-
Slyvų kompotas
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Rabarbarų tyrė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Kriaušių kompotas
-
Marinuoti agrastai
-
Agrastų uogienė
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...