![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų kompotas
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Žemuogės cukruje
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Agrastų uogienė
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Apelsininė cukinija
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti burokėliai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Lietuviška obuolienė
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...