Aviečių džemas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | aviečių |
1 stiklinė | vanduo |
2 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Slyvų kompotas
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Konservuoti žirneliai
- Svarainiai cukruje
- Braškių uogienė
- Itališkos daržovių salotos
- Konservuoti špinatai
- Rabarbarų tyrė
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Kiauliena drebučiuose
- šparaginės pupelės - marinate
- Sedulos vaisių drebučiai
- Erškėtrožių uogienė
- Pomidorai savo sultyse
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Vyšnių uogienė 2
- Rabarbarai žiemai
Aviečių džemas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
3 kilogramai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...