
Aviečių uogienė- džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | aviečių |
1.5 kilogramo | cukrus |
2.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Avietes nuplauti, nuskabyti kotelius ir lapus.
2.
Jei pastebėjote ant uogų mažų baltų vabaliukų, avietes palaikykite 10- 15 minučių šaltame fiziologiniame tirpale (1,5- 2 % koncentracijos).
3.
Tada uogas apipilti vandeniu, cukrumi ir virti 5 minutes ant mažos ugnies, tada atšaldyti iki 20-25 °C ir virti antrą kartą 8- 10 minučių. Leisti atvėsti 10- 15 minučių ir virti trečią kartą 8- 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti kopūstai
-
Žemuogės cukruje
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Kriaušienė
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Konservuoti špinatai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Marinuotos vyšnios
-
Rabarbarų tyrė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Rabarbarų kompotas
-
Konservuota adžika
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
Aviečių uogienė- džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1.5 kilogramo -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes nuplauti, nuskabyti kotelius ir lapus.
Jei pastebėjote ant uogų mažų baltų vabaliukų, avietes palaikykite 10- 15 minučių šaltame fiziologiniame tirpale (1,5- 2 % koncentracijos).
Tada uogas apipilti vandeniu, cukrumi ir virti 5 minutes ant mažos ugnies, tada atšaldyti iki 20-25 °C ir virti antrą kartą 8- 10 minučių. Leisti atvėsti 10- 15 minučių ir virti trečią kartą 8- 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...