
Aviečių uogienė- džemas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | aviečių |
1.5 kilogramo | cukrus |
2.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Avietes nuplauti, nuskabyti kotelius ir lapus.
2.
Jei pastebėjote ant uogų mažų baltų vabaliukų, avietes palaikykite 10- 15 minučių šaltame fiziologiniame tirpale (1,5- 2 % koncentracijos).
3.
Tada uogas apipilti vandeniu, cukrumi ir virti 5 minutes ant mažos ugnies, tada atšaldyti iki 20-25 °C ir virti antrą kartą 8- 10 minučių. Leisti atvėsti 10- 15 minučių ir virti trečią kartą 8- 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininė cukinija
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Braškinė uogienė
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Gudobelių uogienė
-
Rabarbarų tyrė
-
Marinuotos vyšnios
-
Juodų serbentų uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Šaltalankio sultys
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Slyvų kompotas
-
Lietuviška obuolienė
Aviečių uogienė- džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1.5 kilogramo -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes nuplauti, nuskabyti kotelius ir lapus.
Jei pastebėjote ant uogų mažų baltų vabaliukų, avietes palaikykite 10- 15 minučių šaltame fiziologiniame tirpale (1,5- 2 % koncentracijos).
Tada uogas apipilti vandeniu, cukrumi ir virti 5 minutes ant mažos ugnies, tada atšaldyti iki 20-25 °C ir virti antrą kartą 8- 10 minučių. Leisti atvėsti 10- 15 minučių ir virti trečią kartą 8- 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...