
Raudonųjų serbentų kompotas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 kilogramai | raudonieji serbentai |
2 kilogramai | cukrus |
5 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Užverdam cukraus sirupą, juo užpilam į stiklainius sudėtus nuo šakelių nuskabytus serbentus ir užvakuojam.
2.
Apverčiam stiklainius dangteliais žemyn ir laikom taip iki 2 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Kriaušių kompotas
-
Konservuoti burokėliai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Žemuogės cukruje
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Juodų serbentų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Cukinijų užkandis
-
Vyšnių kompotas
-
Slyvos bruknėse
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
Raudonųjų serbentų kompotas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Raudonieji serbentai,
2 kilogramai -
Cukrus,
2 kilogramai -
Vanduo,
5 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užverdam cukraus sirupą, juo užpilam į stiklainius sudėtus nuo šakelių nuskabytus serbentus ir užvakuojam.
Apverčiam stiklainius dangteliais žemyn ir laikom taip iki 2 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...