Pakepinti tarkuotas morkas su svogūnais, o po to viską supjaustyti .sudėti į bendrą puodą ir troškinti, kol ryžiai išverda. Dar verdančią mišrainę supilti į iškaitintus stiklainius.
Labai skanu!
Mišrainė su ryžiais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 pakelis | ryžiai |
500 gramų | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | pomidorai |
100 gramų | vanduo |
200 gramų | aliejaus |
1.5 valgomojo šaukšto | druska |
1.5 gramo | cukrus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džemas iš juodųjų serbentų
- Svarainių kompotas
- Juodų serbentų uogienė
- Šaltalankio uogienė
- Šaldyti grybai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Grybų sultys
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Agrastų uogienė
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Baklažanų ikrai žiemai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Konservuota agurkų mišrainė
- Konservuoti kopūstai
- Obuolienė
- Marinuoti grybai
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Sedulos vaisių drebučiai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
Mišrainė su ryžiais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Ryžiai,
1 pakelis -
Svogūnai,
500 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Vanduo,
100 gramų -
Aliejus,
200 gramų -
Druska,
1.5 valgomojo šaukšto -
Cukrus,
1.5 gramo - Pipirai
- Lauro lapai
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pakepinti tarkuotas morkas su svogūnais, o po to viską supjaustyti .sudėti į bendrą puodą ir troškinti, kol ryžiai išverda. Dar verdančią mišrainę supilti į iškaitintus stiklainius.
Labai skanu!
Reklama:
Komentarai (5)
-
Jolanta
2024-07-25 21:54
Rašo 1.5 gramo cukraus. Tikrai?
-
Tai taip
2022-08-25 01:34
Būtų malonu sužinoti kiek tiksliai ryžių dėti gramais?
-
Danguolė
2017-09-06 18:27
Ar mažas pokelis ryžių?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...