Sedulos vaisių drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | sedula (sultys) |
800 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Imti pernokusius minkštus geltonžiedės sedulos vaisius, juos sumaigyti šaukštu ir išimti kauliukus. Masę sudėti į emaliuotą indą, įpilti vandens tiek, kad apsemtų, ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Iš apvirtų vaisių per marlę išspausti sultis, įdėti cukraus (800 g 1 L sulčių) ir baigti virti. Karštus drebučius išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Obuolienė
- Konservuotos rūgštynės
- Agrastų marmeladas
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Konservuoti pomidorai
- Vyšnių uogienė 2
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Grybų sultys
- Erškėtrožių uogienė
- Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
- Mėlynių kompotas
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Marinuoti agrastai
- Paprasta vyšnių uogienė
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Konservuota adžika
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Aštrūs rauginti agurkai
- Mišrainė su ryžiais
Sedulos vaisių drebučiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sedula, sultys,
1 litras -
Cukrus,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imti pernokusius minkštus geltonžiedės sedulos vaisius, juos sumaigyti šaukštu ir išimti kauliukus. Masę sudėti į emaliuotą indą, įpilti vandens tiek, kad apsemtų, ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Iš apvirtų vaisių per marlę išspausti sultis, įdėti cukraus (800 g 1 L sulčių) ir baigti virti. Karštus drebučius išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Natalija
2015-09-25 22:27
nu ne išeina jokie drebučiai,išeina tyrele ir viskas!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...