![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sedulos vaisių drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | sedula (sultys) |
800 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Imti pernokusius minkštus geltonžiedės sedulos vaisius, juos sumaigyti šaukštu ir išimti kauliukus. Masę sudėti į emaliuotą indą, įpilti vandens tiek, kad apsemtų, ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Iš apvirtų vaisių per marlę išspausti sultis, įdėti cukraus (800 g 1 L sulčių) ir baigti virti. Karštus drebučius išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališkos daržovių salotos
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Svarainiai cukruje
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Rauginti agurkai
-
Slyvų uogienė
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Aviečių džemas
-
Cukinijos žiemai
-
Apelsininė cukinija
-
Agrastų marmeladas
-
Šaltalankio uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
Sedulos vaisių drebučiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sedula, sultys,
1 litras -
Cukrus,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imti pernokusius minkštus geltonžiedės sedulos vaisius, juos sumaigyti šaukštu ir išimti kauliukus. Masę sudėti į emaliuotą indą, įpilti vandens tiek, kad apsemtų, ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Iš apvirtų vaisių per marlę išspausti sultis, įdėti cukraus (800 g 1 L sulčių) ir baigti virti. Karštus drebučius išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Natalija
2015-09-25 22:27
nu ne išeina jokie drebučiai,išeina tyrele ir viskas!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...