Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1.5 kilogramo | raudonieji serbentai |
| 800 gramų | cukrus |
| 2 vienetai | apelsinų |
| 1 vienetas | vanilės lazdelės |
| 6 lašai | migdolai (esencija) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Serbentus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nuvarvinkite , pašalinkite šakeles, išspauskite sultis.
2.
Išspauskite ir apelsinų sultis, perkoškite per sietelį. Vanilės lazdelę perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite minkštimą.
3.
Apelsinų sultis ir vanilę sumaišykite su raudonųjų serbentų sultimis. Įlašinkite migdolų esenciją, suberkite cukrų, gerai sumaišykite .
4.
Nuolat maišydami kaitinkite iki užvirimo ir 3 - 5 minutes virkite ant didelės ugnies. Nukaiskite, nugraibykite putas. Pilkite sultis į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždenkite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikia su medum
-
Vyšnių kompotas
-
Konservuoti špinatai
-
Konservuoti pomidorai
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Vyšnių kompotas
-
Agrastinis kompotas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Vyšnių uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonieji serbentai,
1.5 kilogramo -
Cukrus,
800 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vanilės lazdelės,
1 vienetas -
Migdolai, esencija,
6 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nuvarvinkite , pašalinkite šakeles, išspauskite sultis.
Išspauskite ir apelsinų sultis, perkoškite per sietelį. Vanilės lazdelę perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite minkštimą.
Apelsinų sultis ir vanilę sumaišykite su raudonųjų serbentų sultimis. Įlašinkite migdolų esenciją, suberkite cukrų, gerai sumaišykite .
Nuolat maišydami kaitinkite iki užvirimo ir 3 - 5 minutes virkite ant didelės ugnies. Nukaiskite, nugraibykite putas. Pilkite sultis į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždenkite dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai