
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | raudonieji serbentai |
800 gramų | cukrus |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | vanilės lazdelės |
6 lašai | migdolai (esencija) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Serbentus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nuvarvinkite , pašalinkite šakeles, išspauskite sultis.
2.
Išspauskite ir apelsinų sultis, perkoškite per sietelį. Vanilės lazdelę perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite minkštimą.
3.
Apelsinų sultis ir vanilę sumaišykite su raudonųjų serbentų sultimis. Įlašinkite migdolų esenciją, suberkite cukrų, gerai sumaišykite .
4.
Nuolat maišydami kaitinkite iki užvirimo ir 3 - 5 minutes virkite ant didelės ugnies. Nukaiskite, nugraibykite putas. Pilkite sultis į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždenkite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti agrastai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Itališkos daržovių salotos
-
Marinuoti burokėliai
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Cukinijos žiemai
-
Gudobelių uogienė
-
Marinuotos vyšnios
-
Slyvų uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Slyvų kompotas
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonieji serbentai,
1.5 kilogramo -
Cukrus,
800 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vanilės lazdelės,
1 vienetas -
Migdolai, esencija,
6 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nuvarvinkite , pašalinkite šakeles, išspauskite sultis.
Išspauskite ir apelsinų sultis, perkoškite per sietelį. Vanilės lazdelę perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite minkštimą.
Apelsinų sultis ir vanilę sumaišykite su raudonųjų serbentų sultimis. Įlašinkite migdolų esenciją, suberkite cukrų, gerai sumaišykite .
Nuolat maišydami kaitinkite iki užvirimo ir 3 - 5 minutes virkite ant didelės ugnies. Nukaiskite, nugraibykite putas. Pilkite sultis į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždenkite dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai