Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | raudonieji serbentai |
800 gramų | cukrus |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | vanilės lazdelės |
6 lašai | migdolai (esencija) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Serbentus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nuvarvinkite , pašalinkite šakeles, išspauskite sultis.
2.
Išspauskite ir apelsinų sultis, perkoškite per sietelį. Vanilės lazdelę perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite minkštimą.
3.
Apelsinų sultis ir vanilę sumaišykite su raudonųjų serbentų sultimis. Įlašinkite migdolų esenciją, suberkite cukrų, gerai sumaišykite .
4.
Nuolat maišydami kaitinkite iki užvirimo ir 3 - 5 minutes virkite ant didelės ugnies. Nukaiskite, nugraibykite putas. Pilkite sultis į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždenkite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuoti kopūstai
- Spanguolių ir morkų marmeladas
- Rabarbarų tyrė
- Apelsininė cukinija
- Grybų sultys
- Žemuogės cukruje
- Apelsininė cukinija
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Pipirmėtės sultys
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Mėlynių kompotas
- Braškių uogienė
- Konservuota adžika
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Svarainių kompotas
- Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonieji serbentai,
1.5 kilogramo -
Cukrus,
800 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vanilės lazdelės,
1 vienetas -
Migdolai, esencija,
6 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nuvarvinkite , pašalinkite šakeles, išspauskite sultis.
Išspauskite ir apelsinų sultis, perkoškite per sietelį. Vanilės lazdelę perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite minkštimą.
Apelsinų sultis ir vanilę sumaišykite su raudonųjų serbentų sultimis. Įlašinkite migdolų esenciją, suberkite cukrų, gerai sumaišykite .
Nuolat maišydami kaitinkite iki užvirimo ir 3 - 5 minutes virkite ant didelės ugnies. Nukaiskite, nugraibykite putas. Pilkite sultis į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždenkite dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai