
Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | aviečių (tyrė) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotos paprikos
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Paprikia su medum
-
Svarainiai cukruje
-
Vyšnių uogienė 2
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Slyvos bruknėse
-
Šaltalankio uogienė
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Cukinijų užkandis
-
Konservuoti aguročiai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Vyšnių kompotas
-
Konservuoti žirneliai
-
Figų džemas
-
Rabarbarų uogienė
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Šaltalankio sultys
-
Pomidorai savo sultyse
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai