Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 litrai | aviečių (tyrė) |
| 1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikia su medum
-
Vyšnių kompotas
-
Konservuoti špinatai
-
Konservuoti pomidorai
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Vyšnių kompotas
-
Agrastinis kompotas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Vyšnių uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai