![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | aviečių (tyrė) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastinis kompotas
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Obuolių sultys
-
Konservuoti aguročiai
-
Vyšnių uogienė 2
-
Konservuoti pomidorai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Marinuoti agrastai
-
Aviečių džemas
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Agrastų uogienė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Konservuoti žirneliai
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai