
Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | aviečių (tyrė) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemuogės cukruje
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Konservuoti aguročiai
-
Braškių kompotas
-
Apelsininė cukinija
-
Svarainių kompotas
-
Baklažanų salotos
-
Cukinijos žiemai
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Figų džemas
-
Rabarbarai žiemai
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Rauginti agurkai
-
Konservuoti grybai
-
Šaldyti grybai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai