Kriaušių kompotas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 7 kilogramai | kriaušės |
| 5 litrai | vanduo |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | citrinos rūgštis |
| 1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kriaušės turėtų būti kietos ir nesužalotos . Kriaušes nuplauname, išpjauname viduriuką, jei norite ir kotelius (žinoma, jeigu turitę sėklų išėmėją, tuomet galite juo pasinaudoti).
2.
Išverdame sirupą, kuriame apverdame kriaušes.
3.
Dar karštas sudedame į gerai išplautus, iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu sirupu, pridengiame dangteliais ir paliekame 15 -20 minučių.
4.
Sirupą nupilame, dar kartelį užverdame, supilame citrinų rūgštį ir išpilstę užsukame švariais dezinfekuotais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Konservuoti špinatai
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Konservuoti pomidorai
-
Šaltalankio uogienė
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Marinuotos vyšnios
-
Svarainių kompotas
-
Marinuoti agrastai
-
Obuolių sultys
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Svarainiai cukruje
-
Apelsininė cukinija
-
Agrastinis kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Baklažanų salotos
-
Ievos uogienė
Kriaušių kompotas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
7 kilogramai -
Vanduo,
5 litrai -
Citrinos rūgštis,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės turėtų būti kietos ir nesužalotos . Kriaušes nuplauname, išpjauname viduriuką, jei norite ir kotelius (žinoma, jeigu turitę sėklų išėmėją, tuomet galite juo pasinaudoti).
Išverdame sirupą, kuriame apverdame kriaušes.
Dar karštas sudedame į gerai išplautus, iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu sirupu, pridengiame dangteliais ir paliekame 15 -20 minučių.
Sirupą nupilame, dar kartelį užverdame, supilame citrinų rūgštį ir išpilstę užsukame švariais dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai